Vil du bli med og skape endring? 

Vi får en del spørsmål om hvordan man kan engasjere seg i OneTeamGov. 

Det er åpent for alle som er interesserte i å engasjere seg så lenge du ønsker å jobbe etter de 7 OneTeamGov-prinsippene. Vi bryr oss ikke om organisasjonstilhørighet i privat eller offentlig sektor eller hierarki! Alt handler om egeninnsats og hvor mye energi og glede du vil bidra med.

Hvis du vil være med, kan du kontakte oss på hei@oneteamgov.no og oppgi den epostadressen du vil registrere deg med.

Sånn blir du med:

  • Engasjer deg digitalt: Registrer deg på Meetupen vår der vi legger ut arrangementer, og bli med på vår Slack-kanal der vi diskuter hvordan vi kan oversette prinsippene til praktiske grep i hverdagen. 

  • Legg ut mikrohandlingene dine på sosiale medier! Fortell om, via Linkedin eller Twitter, hvilke mikrohandlinger (microactions) du gjør i din hverdag for å fornye offentlig sektor – et lite skritt av gangen – til inspirasjon for andre. Bruk hashtaggen #oneteamgovno

  • Arranger en meetup: Det er veldig enkelt, du behøver bare tidspunkt og sted. Du behøver ikke egentlig ha et tema, og dagsorden kan vi sette der og da ved å bruke metodikk a la Lean Coffee. Vil du ha hjelp så finnes det erfarne, kunnskapsrike og motiverte folk i One Team Gov som kan hjelpe deg med alt fra sted til fasilitering og markedsføring via Meetup, Linkedin og Twittter. Meld din interesse i One Team Gov Norge sin Slack-kanal på #general. Her markedsfører vi og deler informasjon om nye meetups: sjekk ut vår Meetup-side!

  • Følg med på det som gjøres i Sverige og England, bli inspirert og kom med tips og ideer til hva vi bør få til. 

  • Bli med og utvikle vår kommunikasjonsstrategi, grafisk design og websidermm. Vi trenger flere frivillige med ulik type ekspertise på kommunikasjon i digitale kanaler (og denne nettsiden i wordpress) og som kan bidra frivillig for å utvikle vår kommunikasjon og utbredelse. Ser du noe du vil eller kan forbedre i vår kommunikasjon → meld det inn i Slack kanalen for #kommunikasjon eller ta kontakt med oss. 

  • Hjelp oss med å utvikle de forutsetninger vi trenger for å skape en selvgående og voksende bevegelse ved å blir en del av et kjerneteam som skal ha oversikt over økonomi, markedsføre og lage selvhjelpspakker for meetups, konferanser og frokostmøter mm.