Hei, Norge! Vi vil gjerne ha din hjelp!

Her er vi! Vi er en gjeng som har blitt SKIKKELIG inspirert av oneteamgov bevegelsen som ble startet i England i 2017. Etter en liten research på linkedin for om det var interesse for et slikt initativ, ble vi en liten gjeng som ønsket å sette igang. Derfra har bare interessen økt og blitt til noen møter, en meetup i 2018 og en twitter og en slack kanal. Vi er i starten, men kjenner at dette er stort.

Vi er byråkrater som alle ønsker å skape endring og som vil få til noe sammen med andre. Vi vil se mer handling. Derfor startet vi oneteamgov her i Norge. Og nå trenger vi å flere til å hjelpe oss å gå veien videre.

Er du god på sosiale medier og wordpress? Vi trenger noen som kan hjelpe oss med å videreutvikle kommunikasjonen vår og sørge for at vi kan etablere flere huber i Norge som kan støtte lokale initiativer til å arrangere meetups, frokostmøter mm.

I 2019 ønsker vi å ha en konferanse, inspirert av en «knytkonferens», (unconference) som ble holdt i Sverige september 2018. Da behøver vi noen som vil støtte arbeidet som sponsor, i tillegg til arbeidskraft. Ta kontakt med oss på «hei krøllalfa oneteamgov punktum no» hvis du vil bidra.

Sammen skal vi tørre å gjøre ting anderledes og finne spennende og innovative løsninger på tvers av våre fagområder og erfaringer. Sjekk her hvordan du kan involvere deg på ulike måter i oneteamgov i Norge!