Takk for vellykket første Lean Coffee!

Onsdag 20. februar gikk første Lean Coffee i regi av One Team Gov Norge av stabelen, og DU burde ha vært der! Vi vet at det var mange som ikke kunne denne gangen pga vinterferie, men vi håper å se dere på neste meetup som er allerede 13. mars.

Denne uken samlet altså ildsjeler fra både offentlig og privat sektor seg på en kafé på Oslo S for å kjøre første Lean Coffee i Oslo. Noen hadde erfaring med konseptet – andre ikke, men felles for oss er at vi ønsker praktiske grep for å lykkes bedre med samarbeid på tvers av virksomheter og bransjer.

IMG_1793-700x497.jpg

Alle fikk utdelt post-its, og brukte noen minutter på å skrive ned forslag til diskusjonspunkter. Deretter tok vi runden og hang dem opp på “tavlen” vår, grupperte dem og stemte over hvilke temaer vi ville diskutere. 

Diskusjonstemaene våre handlet om at fra TEAL og datadrevne organisasjoner, ledelse og endringsagenter, innovasjon og tempo for endring og tverrgående prosjekter og finansiering.

Etter å ha diskutert, landet vi på noen enkle såkalte «microactions» eller mikrohandlinger som vi kunne ta med tilbake til våre egne virksomheter. Vi går nok ikke tom for temaer med det første, og gleder oss til å jobbe videre med konseptet!

IMG_1784-700x525.jpg